Driepuntssluiting

Driepuntssluiting voor optimale beveiliging

Wenst u uw woning te laten beveiligen met een driepuntssluiting? Bij Deurencompleet bent u dan aan het juiste adres. Dit type slot wordt veelal voor de voordeur of achterdeur gebruikt. Een meerpuntssluiting zorgt ervoor dat uw deur op ten minste drie plekken beveiligd is, waarbij u slechts één sleutel behoeft. Gemak voor u en een optimale beveiliging tegen inbrekers is u dan ook gegarandeerd. Wenst u uw woning ook van de beste beveiliging te voorzien? Zet dan vandaag nog onze specialisten in om de driepuntssluiting op vakkundige wijze bij u te installeren.

Hoe werkt de driepuntsssluiting?

De driepuntssluiting wordt veruit het meest gebruikt. Dit is een meerpuntsslot dat op drie punten vast zit in het deurkozijn door middel van blokschoten, haakschoten of rolnokken.
Zowel in het midden als bovenaan en onderaan uw deur bent u voorzien van beveiliging.
Door een draai van aan uw sleutel of deurkruk, kunt u uw deur direct openen. Dat klopt inderdaad, u hoeft hierbij geen extra handeling uit te voeren en uw deur is op drie punten beveiligd. Ideaal. Kies ook voor een driepuntssluiting voor uw woning!

Profiteer van ons enorme voordeel

Kiest u voor een driepuntssluiting bij Deurencompleet, dan profiteert u van enorme voordelen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw houten deuren en inbraakbeveiliging.
Onze sloten zijn allen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Onze vakkundige monteurs weten ook precies hoe zij de sloten op de juiste manier dienen te monteren. Bij Deurencompleet profiteert u van nog veel meer voordelen. Wij bieden u:

  • Nieuw hang- en sluitwerk volgens de SKG 2-norm
  • Vakkundige montage door onze ervaren monteurs
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Scherpe prijzen
  • Optimale service van begin tot eind

Kortom, wij hebben u vele voordelen te bieden. Profiteer snel van onze snelle service, scherpe prijzen en optimale beveiliging. Kies voor de diensten van Deurencompleet!

Driepuntssluiting

Benader ons voor uw nieuwe inbraakbeveiliging

Wenst u een driepuntssluiting in uw deur te laten monteren? Of behoeft u meer informatie omtrent onze scherpe prijzen of andere diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Benader ons via 06-30564836, stuur ons een e-mail via peter@deurencompleet.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Laat onze monteur vandaag nog bij u langskomen om de driepuntssluiting in uw woning te installeren.